Coșul tău

Suntem o companie tanara , in plina ascensiune , in cautare de noi provocari ce va pune la dispozitie produse deosebite, la cele mai inalte standarde de calitate si la preturi ce sfideaza concurenta. Ne adresam, in special, acelor profesionisti pentru care cuvantul de ordine este excelenta in domeniu.

The Bars a fost infiintat în 1999 și în câțiva ani a fost recunoscut pe plan internațional drept una dintre cele mai calificate companii din domeniul instrumentelor profesionale de bar. Colecția de baruri este realizată dintr-o varietate de produse planificate, studiate și dezvoltate cu și pentru barmani profesioniști.

Alături de partenerii noștri, suntem în permanență în căutare de noi design-uri și de materiale cât mai potrivite pentru produsele noastre. În acest fel, reușim de zeci de ani să asigurăm garanția calității și a performanței în domeniul instrumentelor de bar.

Mai mult decât atât, TheBars este o companie 100% Eco Friendly, astfel încât materia primă, procesul de producție și ambalarea sunt în deplină conformitate cu respectul față de natură și reciclare.